آخرین قیمت سکه پارسیان عصر امروز سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵؛ هر گرم ۲۴ میلیون و ۹۶۹ هزار تومان آخرین قیمت طلا و سکه عصر امروز ۷ مهر ۱۴۰۵؛ سکه از ۲۵۳ میلیون تومان عبور کرد نحوه پرداخت حقوق مرخصی زایمان تامین اجتماعی هواپیمای کاسپین در ترکیه توقیف شد/ علت توقیف بوئینگ ایرانی چیست؟ جدیدترین قیمت مرغ در بازار؛ فیله به ۶۲۵ هزار تومان رسید قیمت طلا امروز ۷ مهر ۱۴۰۵ | طلای ۱۸ عیار چند شد؟ پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۶ مهر ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار قیمت سکه امروز ۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه ۲۴۷ میلیون تومان شد قیمت دلار، یورو ۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار بیت‌کوین ۹۰ هزار دلار را رد میکند؟ / تازه‌ترین قیمت ارز‌های دیجیتال آخرین قیمت طلا و سکه عصر امروز دوشنبه ۶ مهر ماه ۱۴۰۵ قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵ | نرخ لحظه‌ای انواع سوت از ۵۰ تا ۱۵۰۰ آخرین قیمت دلار عصر امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵ | عبور قیمت دلار از ۲۴۰ هزار تومان صدور چک رمزدار از فردا در شبکه بانکی متوقف می‌شود/ جزئیات

خبرسازی جعلی منتقدان دولت درباره گران شدن خودرو

خبرسازی جعلی منتقدان دولت درباره گران شدن خودرو جریان منتقد دولت گویا از ثبات بازارهایی همچون خودرو و ریزش قیمت‌ها در چند ماه اخیر، ناراضی است و با تولید انبوه اخبار غلط درباره گران شدن خودرو به دنبال منافع شخصی است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۲ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 04
کد خبر: ۱۹۷۷۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ برخی منتقدان دولت که گویا دستشان با دلالان خودرو در یک کاسه است قیمت های فضایی از روند صعودی انواع خودرو منتشر کرده اند و در روزهای تعطیل مدعی شده اند که همه خودروها گران شده اند.

یکی از سایت‌های منتقد دولت طی دو روز اخیر بیش از ۱۰ مطلب درباره گران شدن عجیب خودروها منتشر و ادعای صعودی شدن شدید خودروها در بازار را مطرح کرده است.

فضاسازی و جریان سازی های منتقدان دولت و دلالان خودرو در شبکه های مجازی و تلگرامی از قیمت های عجیب و غریب خودرو طی روزهای تعطیل در حالی منتشر می شود که اکنون بازار خودرو راکد است و مشتری ندارد.

این خبرها در فضای مجازی در حالی بازنشر پیدا کرده که از سوی مخاطبان و کارشناسان مورد انتقاد قرار گرفته است. به نظر می رسد این افراد به دنبال قیمت سازی هستند تا با متشنج کردن بازار خودرو بتوانند خودروهایی که بر روی دستشان مانده را با قیمت بالا به فروش برسانند و سودهای هنگفت ببرند.

این دست از منتقدان دولت در حالی بر شیپور و طبل گران‌فروشی خودرو در روزهای تعطیل می زنند که سیاست های اقتصادی دولت منجر به ثبات قیمت و حتی ریزش قیمت خودرو در بازار شده است.

منتقدان دولت با خبرسازی های غیر کارشناسی و دلالانه با زیر سوال بردن دستاوردهای دولت به دنبال ایجاد انتظارهای تورم و سود شخصی هستند در حالی که گزارش بازارهای رسمی حاکی از ثبات و راکد ماندن قیمت های خودرو است.

قیمت‌سازی های جدید در بعضی از سایت ها نیز مهر تاییدی بر موج سواری در بازار خودرو است تا به تب و تاب افزایش قیمت ها در جامعه منجر شود.

دلالانی که هر کدام تعداد زیادی خریداری کرده اند و اکنون برای اینکه ضرر ناشی از ریزش قیمت ها را کنترل کنند به دنبال افزایش قیمت خودرو و جبران ضررها هستند./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار